2018. január 4., csütörtök

Vintage rózsák, hortenziával

Barbival első beszélgetésünk alkalmával kiderült, hogy vannak közös pontjaink: például a hortenzia mindkettőnk kedves virága, ráadásul az esküvő kitűzött időpontja a születésnapomra esett. (Nem vagyok babonás, de jó jel volt, s valóban: egyik legkedvesebb kollekcióm született meg.)
A meghívón végül a romantikus angol rózsákra esett a fő hangsúly, mindenesetre belecsempésztünk egy fehér hortenziát :) Barbiék kérése még az volt, legyen egy látványos, írott betűkre hasonlító betűtípus, amit a legfontosabb részek kiemelésére használunk.



A barna szegélyhez később nagyon jól illett a meghívóhoz vásárolt kraft boríték, melybe a meghívón kívül még egy kiegészítő kártya került azok számára, akik a lakodalomba is hivatalosak voltak.


Később menükártyával, ültetőkártyával, asztalszámmal és ültetőrenddel, valamint köszönőkártyával egészült ki a kollekció.



Ezeket Barbinak köszönhetően a lakodalmon készült fotókon is meg tudom mutatni. Különösen szép volt az ültetőrendhez választott régi keret, de a gyönyörű, romantikus dekoráció minden részletében harmonikus egységet alkotott a kártyákkal.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése